Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Termékeink / Humán rendszer kiegészítő modulok / Letiltás kezelő

Letiltás kezelő

 

A dolgozók letiltás adatainak nyilvántartását segíti az új nyilvántartó lap.

Az új modul segítségével készíthető a dolgozókról olyan nyilvántartó karton, amely tartalmazza az összes letiltásukat azonosító adatokkal ellátva. A havi oszlopokban szerepelnek a levont összegek a hozzá tartozó végrehajtói jutalék adatokkal. Nyomon követhető a letiltás levonásának kezdete, az eddig levont törlesztés és a hátralék összege is. Amennyiben a letiltás teljes kifizetése megtörtént, a kartonon a letiltás kifutásának dátuma is szerepel. Ha év közben a dolgozó letiltásait át kell sorszámozni, mert egy soron kívül letiltandó határozat érkezett – pl. NAV letiltás – akkor is megőrzi egyedi azonosító számát a folyamatban lévő ügy, és az év során a havi letiltás összegek azonosíthatóak, pontos elszámolást és kimutatást tesznek lehetővé. Fentiek eredményeként kiváltja a Dolgozói letiltás nyilvántartó lap készítése a kézi nyilvántartást, bármikor kinyomtatható, dokumentálható.

A Letiltás nyilvántartó lap modul a következőkben lesz segítségükre:

  •  kiváltja a dolgozók letiltási adatainak kézi nyilvántartását,
  •  követhető a havonta levont összeg tételesen, letiltás azonosítókkal együtt (határozatszám,kedvezményezett, végrehajtó stb.),
  •  figyelemmel kísérhető a hátralévő összeg,
  •  látható a letiltás számfejtésének első és utolsó dátuma, így a „kifutott” letiltások továbbra is lekérdezhetők,
  • ha évközben a letiltások sorrendje megváltozna, az egyedi azonosítóknak köszönhetően nyomon követhetők maradnak.

 

A letiltással rendelkező dolgozó kilépésekor felmerülő adminisztrációs feladatok csökkentése érdekében a Kilépő dolgozó igazolásai / Egyéb igazolások közé is bekerül egy új értesítő: „Tájékoztatás letiltás ügyben”.

A dolgozó letiltás adatainál szereplő névre, címre (végrehajtó számára is) elkészül egy tájékoztató levél, amiben a cég értesítheti az érintetteket, hogy a dolgozó már nem áll az alkalmazásukban, és a fennmaradó tartozásának összege a kilépő igazoláson feltüntetésre került.

 

Kapcsolatfelvétel