Szinva Comp Szoftver

Kezdőoldal / Termékeink / Humán rendszer kiegészítő modulok / Online humán lekérdező rendszer

Online humán lekérdező rendszer

 

milton_logo.png

 

Új, online programunk segítségével a cég dolgozói interneten keresztül lekérdezhetik saját számfejtési lapjukat, bérkartonjukat.

 

Az online programok bevezetése és működtetése még egyszerűbbé vált, az ehhez szükséges tárhelyet, üzemeltetési feltételeket és az adatok biztonságát cégünk biztosítja.

 

 

Használatának előnyei:

 

  • Ezzel a cég papírt, postaköltséget és időt spórolhat meg, a dolgozónak pedig bármikor rendelkezésére állnak a feltöltött dokumentumok, évekre visszamenőleg.
  • A Szinva Bér programban van lehetőség arra, hogy egy kattintással az adatok felküldhetőek a web szerverre, akár többször is, amennyiben módosítás történik. Erről a dolgozó a regisztrációnál megadott e-mail címére értesítést kap.
  • Lehetőséget adunk arra is, hogy amennyiben a dolgozók egy csoportja továbbra is papír alapon kéri ezeket a dokumentumokat, az ő adataik nem kerülnek a szerverre, hanem egy leválogatással kinyomtatható számukra a kért igazolás.
  • Mivel bizalmas dokumentumokról van szó, nagy hangsúlyt fektettünk az adatbiztonságra. A feltöltött dokumentumok adattartalma kódoltan tárolt az adatbázisban, így az adott felhasználó csak a saját számfejtési lapját képes megjeleníteni.
  • A program egy web-es szabadság tervező, jóváhagyó és nyilvántartó rendszerrel bővült, ami a számfejtéshez képes  az ott rögzített adatokat átadni

 

A szabadság és távollét tervező rendszerrel együtt és attól függetlenül is üzemeltethető, a felhasználók igényeihez alkalmazkodva.

 

Ugrás a bemutatóhoz

 

Kapcsolatfelvétel